Faciliteiten

Faciliteiten

Onze accommodatie beschikt over talloze faciliteiten waar u gebruik van kunt maken!

Zwembaden

We hebben de beschikking over maar liefst 4 zwembaden:

  • Recreatiebad (met onder andere een interactief scherm, 2 glijbanen, een bubbelbad en diverse kleinere badjes van 10, 20 en 40 centimeter diep;
  • Doelgroepenbad (met beweegbare bodem van 0 tot 2 meter);
  • combinatiebad (6-baans 25 meter bad);
  • Wedstrijdbad (8-baans 25 meter bad, inclusief tribune met plek voor 500 personen).

Tevens hebben we 6 grote kleedkamers en 60 1-persoons hokjes waarin kan worden omgekleed, minstens 4 douches en toiletten per zwembad, een Minder Valide toilet en enkele honderden kluisjes waarin je je spullen veilig op kan bergen.

Entree / receptie

Bij binnenkomst in SKWA komt u in een grote hal met receptie, 2 grote videowalls, zicht op de sporthal en direct een doorgang naar de horeca.

Horeca

SKWA beschikt over 3 horeca ruimtes, waarvan degene op de begane grond de grootste en meest gebruikte is.

Hier is zitruimte voor meer dan 100 personen, kunnen de zwemlessen op beeldscherm gevolgd worden, kan er gekeken worden naar wedstrijden in de sporthal of naar wedstrijden op tv, onder genot van een bak koffie en diverse (gezonde) broodjes. Kijk snel op www.firstplacehoreca.nl voor meer informatie.

Sporthal

SKWA beschikt over een sporthal van 53 x 35, welke op te delen is in 3 verschillende zaaldelen door middel van scheidingswanden.

We beschikken over 4 bergingen met diverse gymtoestellen, maar ook mobiele baskets, handbaldoelen, zaalvoetbaldoelen, volleybalnetten en badmintonnetten (inclusief palen).

Tevens is er, onder andere door een uitschuifbare tribune plek, voor maar liefst 1500 toeschouwers bij evenementen of wedstrijden.

Overig

Verder zijn er in SKWA nog de volgende ruimtes:

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.