Verkorte cursussen
Binnen

Verkorte cursussen

Haal nóg sneller je diploma!

Binnen een paar maanden je diploma? Dat kan! Met de verkorte cursussen volgt je kind evenveel lessen als in een gewoon zwemlestraject, maar in een hoger tempo. De intensieve lessen duren langer en volgen elkaar sneller op.


Diplomagarantie
Door wekelijks intensief te oefenen, nemen kinderen de lesstof sneller op. Ook het automatiseren gaat makkelijker. Onder begeleiding van een zwemlesgever verbeteren kinderen doorgaans in snel tempo hun zwemvaardigheden. Bij ons haal je gegarandeerd je diploma!

Mogelijkheden
We hebben voor alle diploma's verkorte cursussen, waarbij de verkorte A het meest populair is. In 20 weken haal je je A-diploma door wekelijks maar liefst 2,5 uur te leszwemmen.

Om vooraf te beoordelen of deze verkorte A voor jouw kind geschikt is, krijg je na inschrijving een uitnodiging om te komen voorzwemmen. Daar bekijken we of de Verkorte A een geschikte optie is. Als dat niet het geval is dan plaatsen we hem / haar na overleg in een reguliere zwemlesgroep. Teruggave van inschrijfgeld wordt niet gedaan.

Naast de Verkorte A cursus hebben we ook nog de verkorte B-C cursus, waarbij het diploma nóg sneller wordt behaald dan in de reguliere zwemlesgroepen! Je zwemt dan 12 weken lang 2 uur per week.

Tarieven:
Voor deze activiteit kun je gebruik maken van de volgende artikelen:

  • Verkorte A cursus
  • Verkorte B-C cursus

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek
  • Toegangspasje
  • Jip Zwemtas
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.