Vrijzwemmen
Binnen

Vrijzwemmen

Leef je uit in het zwembad

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand, van de spacebowl glijbaan of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrijzwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Vrijzwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.


Activiteiten 
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze social media kanalen.


Zwembandjes en -luiers
Zwembandjes of zwemluier vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de receptie of kassa te koop.

LET OP! OP DE 1E EN 3E VRIJDAGAVOND VAN DE MAAND HEBBEN WE DISCOZWEMMEN EN IS VRIJZWEMMEN ALLEEN MOGELIJK TUSSEN 18:30 EN 19:30. ZIE DISCOZWEMMEN VOOR MEER INFORMATIE!

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los ticket
7,40Bestellen
12 bezoekenkaart
81,40
Jeugdabonnement (p.m.)
20,00
AquaClub SKWA (p.m.)
37,00
AquaClub Xtra (p.m.)
48,00
Kwartaalkaart
142,56
Jaarkaart
564,48
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.