Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Het leukste kinderfeestje vier je bij SKWA!

Dé plek voor een kinderfeestje? SKWA in Hoofddorp natuurlijk! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag met één van onze speciale verjaardagsactiviteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zeemeerminnen- of splashbalfeestje? Ook een discofeestje is ontzettend leuk voor kinderen. Met discolichten en muziek toveren we ons zwembad om tot een echte disco. Soms is er zelfs een echte dj! We hebben zelfs onderwaterscooters waarmee jij je kan uitleven! Bij ons kan je niet alleen zwembadfeestjes organiseren, maar ook in de sporthal kun je terecht! Lasergamen, bubbelvoetbal of apenkooien.. niets is te gek! Alle kinderfeestjes worden georganiseerd in samenwerking met onze vrienden van Feest44.

LET OP! Voor alle zwemfeestjes is een A-diploma is verplicht!


Discozwemmen - header.jpg

Discozwemmen

Ga jij dansend je nieuwe levensjaar in? De DJ zorgt voor de meest spetterende muziek, dus nemen jij en je vrienden de coolste moves mee! De beste hits van deze tijd volgen elkaar in snel tempo op. Dansen, springen, zwemmen. Wat een top avond! Inclusief een feestmaal bevat dit feestje alle ingrediënten waardoor er nog lang over jouw verjaardag wordt gesproken. Standaard onderdeel van de verzameling van onze DJ: ''Errrr is er een jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat ben jij!''


Schermafbeelding 2019-05-27 om 14.47.10.jpg

Splashbal

Lopen over water, maar dan in een bal. Eigenlijk ben je voor even een hamster in een looprad, maar dat klinkt minder leuk dan het echt is. Daarom noemen we het splashbal! Eens kijken wie het langst kan blijven staan of wie het eerst aan de overkant is. Splashbal kun je combineren met vrijzwemmen, zo heb je een supertof feestje!


20160806_AvD_0037.jpg

Zeemeerminzwemmen

Het is voor velen een droom. Een keer zeemeermin zijn. Die droom kan werkelijkheid worden en dat is een stuk makkelijker dan je denkt! Als je onze zeemeerminstaarten aantrekt, verander je meteen in Ariël, Koning Triton of een angstaanjagende haai. Het zal even wennen zijn, zo met een staart, maar na een aantal tips en trucs ben je echt helemaal klaar voor een reisje naar Atlantica!


8.jpg

Onderwaterscooter

Je hoort het goed; een onderwaterscooter. Dat is nog eens een origineel thema. Voor deze activiteit heb je geen helm nodig. Je hoeft ook geen gordel om. Rijbewijs? Nee hoor. Je kunt direct aan de slag. Eerst krijg je les in hoe je de scooter moet bedienen. Daarna ga je jouw skills trainen. Kan jij over de kop? Met onze XJOY waterscooter heb je een regelrechte hit te pakken. Wist je trouwens dat duikers deze scooters gebruiken om door koraalriffen te zwemmen? Kan je lekker mee als die kans zich voordoet!


Compleet verzorgd

Welk feestje je ook kiest, Feest44 zorgt altijd voor een fantastisch uitje. Denk aan een vrolijk ontvangst, meegebrachte cadeautjes uitpakken, uitstekende begeleiding van onze instructeur en daarna…lekker eten en drinken! Ook voor ouders is een feestje bij ons vieren ideaal. Onze geheel verzorgde feestjes nemen je werk uit handen en kunnen bij slecht weer gewoon doorgaan.

Bekijk hier al onze kinderfeestjes!
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.