Abonnementen

Abonnementen

We hebben een abonnement speciaal voor jou als vaste zwemmer. Altijd direct doorlopen naar het zwembad en dat voor een vaste prijs per maand. Dus 7 dagen per week zwemplezier. Word jij ook meteen zo enthousiast? Er zijn twee AquaClub varianten én een jeugdabonnement voor kinderen t/m 12 jaar:

AquaClub Basis €37,- p.m. + eenmalige inschrijfkosten €22,50
Altijd banenzwemmen, vrijzwemmen, gezinszwemmen, en beweegpleinen (bestaat uit baby-, peuterles, banenzwemmen en Aqua Fit 50+). 

AquaClub Xtra €48,- p.m. + eenmalige inschrijfkosten €22,50
Altijd aquajoggen, aquarobics, aqua combat & HIT, Power Deep, Bootcamp, Zwangerfit en meer heerlijke activiteiten. En het basispakket zit ook inbegrepen!

Zie onze openingstijden om te weten wanneer je precies kunt komen.

Ook belangrijk! Geen wurgcontract, maar maandelijks opzegbaar. Wacht dus niet langer!

Jeugdabonnement €20,- p.m. + eenmalige inschrijfkosten €5,-

Een jeugdabonnement voor kinderen t/m 12 jaar.

Hiermee kun je komen vrijzwemmen op de woensdagmiddag, vrijdagmiddag én vrijdagavond!

Ook kun je er mee deelnemen aan alle vrijdagavondactiviteiten, zoals discozwemmen (m.u.v. Halloweendisco), zeemeerminzwemmen en onderwaterscooters én mag je komen vrijzwemmen op alle vrijzwemmomenten in de vakanties.

En dat voor slechts €20,- in de maand!

Om gebruik te maken van de faciliteiten heb je ook een pasje (€5,-) of een polsband (€10,-) nodig. Deze schaf je aan bij aankoop van het abonnement.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.