Feestbeest gezocht!

Nieuws

Feestbeest gezocht!

RJ21-8-F44-100149web.jpg

Zie jij jezelf een lasergame, bubbelvoetbal of zeemeerminnenfeestje geven?

Ben jij een sprankelend feestbeest dat geniet van stralende gezichten? Dan is dit echt iets voor jou! We zoeken een enthousiaste persoon om te schitteren bij het organiseren van te gekke feestjes.

Als feestbeest ben jij de party master! Met jouw creativiteit en enthousiasme laat je ieder feestje bruisen. Of het nu een te gek lasergamefestijn wordt of een spetterend zeemeerminavontuur, jij zorgt voor een dag vol plezier en avontuur. Je zorgt voor een glimlach bij enthousiaste kinderen, krijgt hier veel energie en plezier voor terug en bouwt een feestje als een pro! Wij bieden jou de leukste bijbaan ooit, veel plezier en vrolijkheid, gezelligheid met gasten van alle leeftijden en leuke collega's.

Klaar om het feestbeestenteam te joinen? Stuur dan snel je cv en motivatie over hoe enthousiast je bent naar feest44@sportfondsen.nl en let’s party!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.