Home > Algemeen > Nieuws > VERLENGING! Gratis sporten in september!

VERLENGING! Gratis sporten in september!


SEPTEMBER = ZWEMTEMBER!

En daarom verlengen we onderstaande actie t/m 30 september 2020.
Iedereen die zich tot die periode inschrijft bij SKWA voor 1 van de 2 abonnementen, hoeft géén inschrijfgeld te betalen en sport tot en met 30 september 2020 helemaal gratis!

Maak gebruik van deze verlengde actie en schrijf je snel in via de receptie!

LET OP! Het abonnement van Lijfstijl valt buiten de actie van 01-09-2020 t/m 31-09-2020.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ACTIE! ACTIE! ACTIE!

Bij SKWA hebben we alles onder 1 dak. Een up-to-date fitness ruimte, diverse groepslessen voor jong en oud, yoga, wellness en meerdere zwembaden. In de wellness kan je genieten van onze Finse sauna, infrarood sauna en Turks stoombad om zo volledig tot rust te komen en ontspannen weer naar huis te gaan. Daarnaast kan je ook nog even aan je tintje werken onder de zonnebank. In het zwembad heb je de uitgebreide keuze uit banenzwemmen, gezinszwemmen, vrijzwemmen én diverse aqualessen.
 
Wil jij voordelig gebruik van maken? Dat kan! We hebben nu een mooie actie; Wanneer je nu lid wordt, sport je tot en met 31 augustus helemaal gratis! En om het nog mooier te maken, betaal je nu tijdelijk ook geen inschrijfkosten. Je hebt de keuze uit 3 verschillende abonnementen:
 
Aquaclub SKWA -->  Geschikt voor met name banenzwemmen, gezinszwemmen en vrijzwemmen;
Aquaclub Xtra     -->   Wil je hier bovenop ook nog de aqualessen volgen? Kies dan voor de Aquaclub Xtra!;
Lijfstijl Fitness en Wellness abonnement  -->  Wil je niet alleen zwemmen, maar ook gebruik maken van de fitness en zelfs de wellness? Neem dan een Lijfstijl abonnement!

Geen inschrijfgeld, gratis sporten t/m 31 augustus en alle faciliteiten in 1!

Voor meer informatie zie: 
https://www.skwa.nl/zwemmen/1893072/lid-worden-van-de-aquaclub- 
 
De actie loopt tot en met 31 augustus 2020, dus wees er snel bij en meld je nu aan!