Aquastrength
Binnen

Aquastrength

Hoe harder je duwt, hoe harder het water terug duwt!

Hoe harder je duwt, hoe harder het water terug duwt! Tijdens deze 45 minuten durende training werk je aan kracht, houding en flexibiliteit. Het doel van aquastrength is om doormiddel van weerstandsmateriaal je bewegingen in het water dusdanig af te remmen zodat elke spiervezel maximaal aan het werk gezet wordt. Het materiaal is in 3D ontworpen om gelijke weerstand in elk bewegingsvlak te creëren. Aquastrength trainingen helpen sporters op elk niveau om balans, mobiliteit en sport prestaties te verbeteren. 

Omdat er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar zijn, 34 per les, zal iedereen vooraf een reservering moeten maken via de webshop . Je kan 2 weken vooruit reserveren. Vergeet niet om een muntje bij de kassa op te halen, welke bij de instructeur ingeleverd moet worden als bewijs van betaling/inschrijving.

De les is in het recreatiebad van 1.35 meter diep.

Deze activiteit zit ook bij ons AquaClub Xtra abonnement inbegrepen!

Wat heb je nodig?

  • Handdoek
  • Zwemkleding

Tarieven

Aqua Strength 1x
8,90Bestellen
Aqua Strength 6x
48,95Bestellen
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.