Home > Sportmedisch & fitness > Meer Med Clinic

Meer Med Clinic


De Meer Med Clinic is hét sportmedisch centrum van de Haarlemmermeer!

De Meer Med Clinic huisvest verschillende specialisten op sportmedisch gebied in een uniek samenwerkingsverband, waarbij gespecialiseerde fysiotherapeuten, sportartsen, orthopedisch chirurgen en cardiologen hun deskundigheid en ervaring op het gebied van sportgezondheidszorg combineren.

Of u nu topsporter bent, op recreatief niveau sport, of beweegt om gezondheidsredenen, de Meer Med Clinic biedt u alle specialisten onder één dak voor kwaliteit op het gebied van diagnostiek, behandeling, (post-operatieve) revalidatie en/of preventief advies en training!
 
Fysiotherapie
De gespecialiseerde (sport- en manueel) fysiotherapeuten van Fysio Cura Plaza zijn dagelijks in de Meer Med Clinic actief voor de behandeling en (post-operatieve) revalidatie van de geblesseerde amateur- en topsporters!
 
Sportgeneeskunde
In samenwerking met De Sportartsengroep en PACA Aalsmeer zijn sportartsen aanwezig in de Meer Med Clinic voor (blessure)consulten en sportmedisch onderzoek!
 
Orthopedische geneeskunde
In een uniek samenwerkingsverband houdt de Sportpolikliniek van het Spaarne Ziekenhuis wekelijks spreekuur in Meer Med Clinic.
Hierbij onderzoeken, adviseren en behandelen een orthopedisch chirurg en sportfysiotherapeut in nauwe samenwerking met de sportartsen van Meer Med Clinic amateur- én professionele sporters met een blessure op weg naar een optimaal (snel en verantwoord) herstel van klachten en blessures!

High Performance Center
De Meer Med Clinic heeft een "State-of-the-Art" High Performance Center.
Het High Performance Center is dè ideale trainingsomgeving voor top- en breedtesporters die willen trainen volgens de meest moderne inzichten en trainingsmethoden!

Fitness & Wellness
In de Meer Med Clinic kunt u ook terecht voor fitness en wellness.
Lijfstijl Centrum Hoofddorp biedt u verschillende abonnementsvormen waarmee u onder leiding van één van de deskundige Lijfstijl Coaches gebruik kunt maken van de fitnessfaciliteiten en/of deel kunt nemen aan een verscheidenheid aan groepslessen (o.a. Spinning, Fight Club, Senioren Fit en Aquarobics).
Bovendien kun u genieten van de verschillende wellnessfaciliteiten (sauna en zonnebank) en kunt u gebruik maken van het zwembad!

Meer informatie vindt u op de website: www.meermedclinic.nl