Home > Sportaanbod > Wedstrijdzwemmen

Wedstrijdzwemmen


Watervrienden Hoofddorp

Bij de wedstrijdgroep van Watervrienden Hoofddorp staat de gezelligheid voorop. Natuurlijk is het niet zo dat we er een potje van maken, maar de lol in het zwemmen is wel zeer belangrijk.

We zwemmen voor de meeste zwemmers plusminus 1 wedstrijd per maand en voor de goede zwemmers komt dit op maximaal 2 wedstrijden gemiddeld per maand.

Buiten trainingen en "verplichte" wedstrijden, organiseert de wedstrijd commissie ook nog andere activiteiten en wedstrijden, zoals een trainingskamp (een hele week met z'n allen op een camping), wedstrijden op uitnodiging waarbij soms ook overnacht moet worden, we gaan naar de Variathon (een sportdag georganiseerd door de NCS). Voor al deze activiteiten geldt niets moet, maar alles kan. 

Voor meer informatie zie http://www.watervriendenhoofddorp.nl/
 

ZPCH

De Zwem en Poloclub Hoofddorp, ZPCH is het adres in de Haarlemmermeer voor zwemles (KNZB erkend zwemdiploma’s: ABC-diploma en vaardigheidszwemmen). Naast leszwemmen hebben wij een grote sportafdeling met waterpolo, wedstrijdzwemmen en synchroonzwemmen. Deze afdelingen bieden niet alleen voor mensen met een sportieve ambitie, maar ook voor de recreatieve sporter vele mogelijkheden.

Met inzet van meer dan honderd vrijwilligers en de steun van ouders en sponsors zijn wij een grote sportvereniging in de Haarlemmermeer. Wij doen aan zowel topsport als breedtesport in de ruimste zin van het woord. Jong en oud, sportief en recreatief, iedereen die van water houdt kan zijn plekje bij ons vinden.


Voor meer informatie zie http://zpch.nl/