Versoepelingen!

Nieuws

Versoepelingen!

0027_skwa-lr-027.jpg

Alle activiteiten gaan weer van start!

Beste bezoeker,

Na de persconferentie van gisteravond, vrijdag 14 januari 2022, is er ook positief nieuws voor SKWA!

Zo mogen we al onze activiteiten weer gaan organiseren, mogen sportscholen weer open én zullen we vanaf maandag 17 januari weer open gaan volgens het reguliere openingstijdenrooster.

Wel zullen veel activiteiten nog onder voorwaarden zijn en blijven een geldig coronatoegangsbewijs en een mondkapje in de publieke ruimten een verplichting.

In dit bestand is per activiteit beschreven wat er nu weer wel mogelijk is en onder welke voorwaarden.

LET OP! Omdat nog niet alle voorwaarden geheel duidelijk zijn (bijvoorbeeld maximum aantallen vrijzwemmen) zou er de komende dagen nog het een en ander kunnen wijzigen.

Hier zullen we dan uiteraard tijdig over communiceren.

Dit weekend (15, 16 januari) gaan we nog niet terug naar onze reguliere openingstijden, maar zullen we alleen de zwemlessen aanbieden én het banenzwemmen op zondag tussen 09:00 en 13:00.

Lees het bestand goed door, zodat je op de hoogte bent van alle voorwaarden en dan hopen we iedereen vanaf maandag 17 januari weer in SKWA te mogen verwelkomen!

Met sportieve groet,

Het SKWA-Team

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.