Vanaf 9 mei geen reserveringen meer voor banenzwemmen!

Nieuws

Vanaf 9 mei geen reserveringen meer voor banenzwemmen!

AvD0646.jpg

Uit de enquete is gekomen dat de meerderheid, van de 294 respondenten, het niet meer wenselijk vindt om te moeten reserveren voor het banenzwemmen.

Beste bezoeker,

De afgelopen weken hebben we een enquête afgenomen onder onze abonnementhouders en banenzwemmers met betrekking tot het reserveren.

Hier is uit gekomen dat de meerderheid, van de 294 respondenten, het niet meer wenselijk vindt om te moeten reserveren voor het banenzwemmen.

Vanaf maandag 9 mei is reserveren voor het banenzwemmen daarom ook niet meer nodig.

Dit heeft ook tot gevolg dat het voor zou kunnen komen dat het op sommige momenten heel druk zal zijn en we de spreiding dus niet meer kunnen garanderen.

Het voordeel is echter dat er vrije inloop is en je niet meer alleen op het hele uur naar binnen kan.

We kiezen er voor om dit per maandag 9 mei te laten in gaan, omdat er voor de komende periode nog reserveringen ingepland staan én omdat we dan de meivakantie er mee kunnen overbruggen.

Bedankt voor de reacties op de enquête! Met jullie hulp hebben we een weloverwogen keuze kunnen maken.

Hopelijk is alles duidelijk en mochten er nog vragen zijn, dan horen we deze graag.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.