Geen vingerscan meer per 24 juni 2022

Nieuws

Geen vingerscan meer per 24 juni 2022

Attention please.jpg

De vingerscan maakt plaats voor een polsbandje.

LET OP! Onderstaand bericht is voor abonnementhouders en NIET voor verenigingen! Met de verenigingen wordt apart gecommuniceerd en zij stellen vervolgens hun eigen leden op de hoogte!

Beste abonnementhouder,

U bent nu gewend om met de vingerscan toegang te krijgen tot onze faciliteiten. Vanaf vrijdag 24 juni 2022 gaan wij over op een nieuw systeem. Dit betekent dat de vingerscan zal komen te vervallen en deze zal plaatsmaken voor een polsbandje. Met dit polsbandje heeft u toegang tot het zwembad en/of de welness, afhankelijk van uw abonnement.

Vanaf heden kunt u zich bij de receptie melden voor een polsbandje. Zij zullen deze dan voor u aanmaken. Het polsbandje is pas te gebruiken per 24 juni, maar dan is deze vast voor u aangemaakt. U kunt dan per 24 juni direct gebruik maken van de faciliteiten met uw polsbandje. Tot die tijd kunt u nog gebruik maken van uw vingerscan.

We zien u graag snel bij onze receptie voor het aanmaken van het polsbandje.

Let op: gebruikt u nu een pasje voor toegang en dus geen vingerscan, dan verandert er voor u niks.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.