De zwemlessen gaan weer van start!

Nieuws

De zwemlessen gaan weer van start!

0027_skwa-lr-027.jpg

Vanaf zaterdag 8 januari gaan we weer starten met de zwemlessen!

Beste bezoeker,

Allereerst de beste wensen voor 2022!

Nu is het nog even kerstvakantie en ligt SKWA volledig stil, maar vanaf aankomende zaterdag (8 januari) starten de zwemlessen weer! Tot en met in ieder geval 14 januari is dit de enige activiteit die we kunnen aanbieden. Activiteiten als banenzwemmen, Aqua-fit 50+ en aqualessen kunnen dus helaas nog niet doorgaan.

We starten met de zwemlessen op zaterdag, omdat deze wegens kerst in de laatste week voor de kerstvakantie zijn komen te vervallen. Alle wijzigingen van voor de kerstvakantie, gelden ook nu nog. Zie dit document voor een opfrissing van alle wijzigingen.

Vanwege de kerstvakantie zijn alle zwemleskaarten met 2 weken verlengd.

Tevens zijn de zwemleskaarten van de kinderen die nu een half uur zwemmen i.p.v. driekwartier ook al eerder met 1 week verlengd.

Dit zullen we iedere 3 weken blijven doen, zolang als de huidige maatregelen gelden.

Alle 1e zwemlessen (van zaterdag 8 januari t/m vrijdag 14 januari) zal er kledingzwemmen zijn!

Het afzwemmen gaat ook gewoon door volgens de data zoals genoemd op de website en SKWA app. Helaas wel zonder publiek.

LET OP! Alle kinderen die deelnemen aan de verkorte A cursus zwemmen op maandag, dinsdag én donderdag van 15:30 tot 17:00, om zo de gemiste uren (wegens eerdere sluiting) te compenseren.

LET OP! De zwemlessen voor oudere kinderen en volwassenen gaan nog niet van start!

Zoals ieder jaar, is er ook dit jaar per 1 januari een indexatie opgetreden voor alle artikelen. Wij zijn helaas genoodzaakt om dit te doen, omdat ook alle kosten geïndexeerd worden.

Voor de zwemlessen betekent dit dat een leskaart voor groepjes van 12 nu €63,35 voor 6 weken kost en voor groepjes van 8 is de prijs nu €92,05.

De wijzigingen van alle overige artikelen zijn hier terug te vinden.

Wij begrijpen dat dit geen leuke boodschap is, maar hopen wel op begrip voor deze niet te voorkomen indexatie.

Geniet nog een paar dagen van de kerstvakantie en we verwelkomen iedereen graag vanaf zaterdag 8 januari weer voor de zwemlessen!

Met vriendelijke groet,

Het SKWA-Team

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.