Home > Algemeen > First Place Horeca

First Place Horeca


Voor het noodzakelijke drankje na de inspanning of voor kinderfeestjes is FirstPlace Horeca ''the place to be'': Bekijk de website
 

Victory bar
Ons grote restaurant op de begane grond is het hart van de Horecaonderneming. Dagelijks voorzien we hier talloze gasten van eten en drinken. Het restaurant is in twee ruimtes te verdelen.

In de ruimte treft u twee lounge hoeken aan en 3 televisies die aangesloten zijn op een full-hd beamer. First Place biedt FOX eredivisie, Premier League, Serie A, ATP tennis en honkbal aan en we willen dat onze gasten vermaakt blijven tijdens hun verblijf in het restaurant. De ruimte heeft ongeveer 25 grote tafels en biedt de rust en ambiance om lekker te kletsen of gewoon simpelweg een boek te lezen, dit alles onder het genot van een heerlijk hapje of drankje. Aan het restaurant zit het recreatiebad en een terras verbonden. Mocht het warm zijn dan kunt u heerlijk vertoeven op ons buitenterras.


Lounge bar
Onze Lounge bevind zich boven op de 1e verdieping. Deze ruimte heeft een eigen opgang en toiletten en leent zich prima voor congressen en partijen of een netwerkborrel. Boven serveren wij ook eten op bestelling.

Uniek aan de bovenruimte is het feit dat het uitzicht biedt op de sporthal. Is het lekker weer dan kunt u goed vertoeven op ons zonneterras van ca 200m2.