Home > Algemeen > Nieuws > Afsluiting Bennebroekerweg

Afsluiting Bennebroekerweg


Onderstaand een bericht van de gemeente met betrekking tot onderhoudswerkzaamheden aan de Bennebroekerweg.

Van maandag 22 januari tot en met maandag 12 maart 2018 vinden onderhoudswerkzaamheden plaats aan de Bennebroekerweg. Ook wordt de Bennebroekerweg heringericht om straks de nieuwe woonwijk Zuiderhoeven goed bereikbaar te maken. Bij deze informeren wij u over de werkzaamheden, de afsluitingen en de omleidingsroutes.
 
Waar wordt er gewerkt?
De werkzaamheden vinden plaats aan de rijbaan én het fietspad tussen het kruispunt ter hoogte van de IJweg en het kruispunt bij de Nieuwe Molenaarslaan. Daarna wordt gewerkt aan het fietspad tussen de Deltaweg en de Biesheuvelstraat.
 
Wat gaat er gebeuren?
We vervangen onder andere het asfalt van de rijbaan en het fietspad, oude bomen voor nieuwe en er komen nieuwe lichtmasten. Meer informatie over de werkzaamheden vindt u op de website van de gemeente.
 
Gevolgen voor het autoverkeer
Van 22 januari tot en met 2 maart 2018 is de rijbaan op de Bennebroekerweg tussen de IJweg en de Nieuwe Molenaarslaan afgesloten voor autoverkeer. De omleidingsroute wordt aangegeven met borden en loopt via de IJweg, Noordelijke Randweg en de N205 (zie kaartje).   


Omleidingsroute autoverkeer van maandag 22 januari tot en met vrijdag 2 maart 2018.
 
Gevolgen voor het fietsverkeer
  1. Van maandag 19 februari tot en met maandag 12 maart is het fietspad op de Bennebroekerweg tussen de Deltaweg en de Biesheuvelstraat afgesloten.
  2. Van maandag 5 maart tot en met maandag 12 maart 2018 is het fietspad op de Bennebroekerweg tussen de IJweg en de Nieuwe Molenaarslaan afgesloten voor fietsverkeer.
De omleidingsroutes voor fietsers worden aangegeven met borden langs de kant van de weg. Indien nodig worden verkeersregelaars ingezet.
 
Meer informatie
Meer informatie en kaartjes met omleidingsroutes vindt u op de website www.haarlemmermeergemeente.nl/wegwerkzaamheden-en-wegafsluitingen onder Bennebroekerweg.
 
Contact
Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de directievoerder, de heer Ron Kardol. Dit kan via 0900-1852 of per e-mail info@haarlemmermeer.nl, onder vermelding van Werkzaamheden Bennebroekerweg.